Köpvillkor

Animal Probiotics Sweden AB (org. nr. 556657-1179) säljer varor via internet till privatpersoner och företag i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Storbritannien, Irland, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Schweiz, Österrike, Italien, Spanien och Portugal, med giltigt person- eller organisationsnummer. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år behöver du ha fått samtycke till ditt inköp från din vårdnadshavare. För kortköp där kunden är minderårig ansvarar fullmaktsgivaren för kortet. Produkterna som vi säljer har en svensk förpackning med svenska instruktioner och svensk innehållsförteckning.

Beställning görs på vår hemsida animalprobiotics.com. Om du har frågor kring hur du beställer är du välkommen att kontakta oss via mail info@animalprobiotics.com eller ringa 070-591 0303. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och person- eller organisationsnummer registreras i vårt kundregister. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Vi förbehåller oss rätten att korrigera order om leverans av någon anledning inte kan ske, och om du har gjort flera beställningar förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina order och leverera dem i ett paket.

Om du automatiskt vill få återkommande leverans av en produkt kan du välja att starta en prenumeration. Du väljer själv om du vill ha leverans ”varje månad”, ”varannan månad” eller ”varje kvartal”. Du får produkten levererad omgående och sedan samma datum varje period tills dess du väljer att avsluta prenumerationen. Du kan avsluta din prenumeration när du vill utan kostnad. Detta ska ske senast 20 dagar innan din nästkommande ordinarie leveransdag.

När du startar din prenumeration kan du välja att betala via Nets eller Klarna. De kommande prenumerationsordrarna skickas automatiskt med önskat intervall och betalas med Nets eller Klarna beroende på valt betalsätt.

Priset på produkterna som du prenumererar på kan ändras under prenumerationsperioden. Vi förbehåller oss rätten att ändra priset utan en föregående avisering. Det pris du som prenumerant betalar är det pris produkten har på sajten den dagen leveransaviseringen skickas till din e-post. Om du som prenumerant vid något tillfälle inte vill betala det nya priset så gäller 14 dagars ångerrätt som du kan läsa mer om under Köpvillkor/ Ångerrätt och retur.

Var sjätte leverans av Din prenumeration är gratis. Observera dock, att om storleken på leveranserna har ändrats under prenumerationen, så kommer den kostnadsfria leveransen att innehålla 4×15-pack.

När du har en pågående prenumeration så ändrar du, gör uppehåll eller avslutar prenumerationen genom att mejla till info@animalprobiotics.com. Ange ditt kundnummer eller ordernummer och vad du vill ändra; antal produkter, typ av produkt, prenumerationsperiod etc. Alla ändringar, uppehåll eller avslut, måste göras senast 20 dagar innan din ordinarie leveransdag. Om du meddelar oss för sent och ändå vill ångra dig, så har du alltid rätt att utnyttja 14 dagars ångerrätt som du kan läsa mer om under Köpvillkor/ Ångerrätt och retur.

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms på den svenska sidan respektive Euro på den engelskspråkiga sidan. Eventuell fraktkostnad tillkommer, beroende på vilket fraktalternativ du väljer vid beställning.

Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

Animal Probiotics AB reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls Animal Probiotics AB rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga order.

I samband med din beställning och/eller kontoregistrering godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen.

Informationen du lämnar om dig själv används av Animal Probiotics AB och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Vi förbehåller oss rätten att annullera order som innehåller felaktiga personuppgifter eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Våra leveranser sker med PostNord varubrev. Detta innebär att du får paketet direkt hem i brevlådan.

Animal Probiotics AB hanterar normalt din order inom max 2 dygn (helgfria vardagar) från beställning fram tills dess att varan lämnar vårt lager. När varan har lämnat vårt lager övergår leveransansvaret till fraktbolaget. Animal Probiotics AB kan inte lämna någon förseningsgaranti för varor som lämnat vårt lager. Det betyder att den totala leveranstiden innan varan når dig kan bli längre än vad som anses normalt för PostNords varubrev.

Till vissa delar av Norrland och till Gotland levererar PostNord med en dags fördröjning, denna är inte inräknad i den beräknade leveranstid vi anger på hemsidan. Detta rör till exempel vissa orter med postnummer som börjar på 82-84, 86-89 samt 91-98.

I kassan kan du välja mellan betalsätten faktura, delbetalning, kortbetalning, direktbetalning eller förskottsbetalning. Betalningsvillkor och påminnelseavgifter hanteras av tredje part. Kontakta Klarna, Nets eller Paypal för mer information.

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt LODA – Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. Varan behöver returneras i ett oförändrat skick för att du som kund ska få en fullständig kreditering.

Vid retur mejla oss på info@animalprobiotics.com. Vi behöver följande information:

1) ordernummer (finns i din orderbekräftelse)

2) ditt namn och dina kontaktuppgifter

3) antal och namn på de produkter som önskas returneras

Animal Probiotics AB skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka. Kunden står för returkostnad och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda. Observera att returer får inte skickas som postförskott.

Animal Probiotics AB
Ideon
223 70 Lund

Har du en obetald faktura för din order så är det viktigt att du själv flyttar fram förfallodatum, det gör du på klarna.se eller paypal.se. När vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi snarast hela köpesumman, dock senast inom 30 dagar. Om du har betalat med faktura, direktbetalning eller förskottsbetalning överför vi pengarna till ditt bankkonto. Om du har betalat med kort krediterar vi retursumman på ditt kort.

Om du har fått en defekt eller felexpedierad vara ber vi dig att omgående kontakta oss på info@animalprobiotics.com. Beskriv felet så utförligt som möjligt. Om vi inte kan lösa problemet får du naturligtvis reklamera produkten för att få en ny. Reklamationer skall göras i enlighet med de instruktioner du får av oss. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.  Du kan även gå vidare med ditt klagomål på EU:s gemensamma tvistlösningssida, den hittar du här: http://ec.europa.eu/odr.